Veelgestelde vragen

Ik ben mindervalide, kan ik ook meespelen?

Ons pand is toegankelijk voor mindervaliden, helaas hebben wij geen aangepast toilet. Alle kamers zijn te spelen met iemand die slecht ter been is of gebruik maakt van een rollator. Het kan echter zijn dat een minder valide persoon niet aan alle onderdelen kan deelnemen, maar je speelt een escape room altijd met meerdere personen dus dit hoeft niet hinderlijk te zijn.

 

Door de afmetingen van de deuren en de indeling is de sprookjeskamer niet rolstoel bestendig.

Kan ik annuleren?

Tot 48 uur van te voren kan je kosteloos en zonder opgave van reden annuleren. Daarnaast kan je tot 24 uur van te voren je reservering verplaatsen naar een andere dag of tijdsvak. Houdt er rekening mee dat wij onze kamers bezet houden en ons personeel inplannen naar aantal bezoekers. Geef het dus zo snel mogelijk door als er meer of minder mensen meekomen. Wijzigt het aantal personen binnen 24 uur? Dan brengen wij het origineel aangevraagde aantal in rekening.

Wegens de coronamaatregelen kan je tijdelijk tot 10.00 op de dag dat er gespeeld wordt, kosteloos annuleren.

Ik ben claustrofobisch, kan ik meespelen?

We maken gebruik van noodknoppen. Zodra je daar op drukt kan je de kamer direct verlaten, dat geeft veel mensen al een rustgevend gevoel. Daarnaast hoeft de deur niet per se op slot, maar geef dit van te voren aan bij de spelbegeleider!

Kan ik voor een groep reserveren?

Natuurlijk! We hebben meerdere kamers die tegelijkertijd geboekt kunnen worden. Per ronde kunnen maximaal 24 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan kunnen jullie in verschillende rondes achter elkaar spelen. We hebben in onze hal voldoende (gezelschap)spellen, een voetbaltafel en pooltafel, dus niemand hoeft zich te vervelen!

Ik kom te laat,
wat nu?

Als je denkt dat je te laat gaat komen, neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of we wat kunnen schuiven in de planning. Mocht dit niet lukken, dan kan het zijn dat je speeltijd korter wordt. Houd er ook rekening mee dat we 10 minuten uittrekken voor instructies.

Hoe neem ik contact op?

Stuur een e-mail naar info@assenescaperooms.nl of bel 0640841677

Online