top of page
Escaperoom Assen Laura-4.jpg

TT ASSEN

Vandaag maakt Rossi zijn comeback! Jullie willen net zo goed als hem worden en gaan strijden in de MotoGP. Daarvoor heb je natuurlijk eerst een racelicentie nodig. Die licentie kan je halen in het kantoor van Jan de Groot, de baancommissaris van het TT-circuit. Maar daarvoor moeten jullie eerst verschillende opdrachten uitvoeren.

 

Als de licentie bemachtigd is, mogen jullie op baan verkenning en uiteindelijk sleutelen aan jullie eigen rode motor. Dan is het zo ver.. De grote race begint! Zorg ervoor dat jullie als eerste over de finishlijn komen, gevolgd door Valentino Rossi op de blauwe motor. Tot slot heeft Marquéz zijn dag niet en wordt derde.

INFORMATIE

ALS JE VAN EEN UITDAGING HOUDT..

Deze kamer is ideaal voor een teambuilding en het testen van je vriendschappen. Hoe goed kunnen jullie samenwerken?

En wie neemt welke rol op zich? Kunnen jullie goed naar elkaar luisteren? Vanwege de moeilijkheidsgraad en de opbouw van de puzzels, adviseren wij een leeftijd van 14+. Onder begeleiding van een volwassene kunnen ook jongere puzzelaars deelnemen.

VERNIEUWEND

Een volledig technische kamer, hier zijn geen hangslotjes te vinden. Dit vergt een andere manier van denken, dus enige ervaring met escapen kan handig zijn. Een analytische blik en een goede samenwerking zijn van belang. Kennis over de TT of motoren is absoluut niet nodig.

ROLSTOELVRIENDELIJK?

Deze kamer is geheel toegankelijk voor een (elektrische) rolstoel. 

IMG_20190906_163209.jpg

Statistieken

60%

Slagingspercentage

Dit is het huidige maandelijks gemiddelde van het aantal groepen dat binnen 60 minuten de kamer haalt, inclusief hints.

46:42

Recordtijd

De aller snelste tijd die ooit is gezet in de kamer, zonder dat deze groep een hint nodig had. Zijn jullie sneller?

Moeilijkheidsgraad

Een kamer die een andere manier van denken vraagt, waardoor ervaring in je voordeel kan werken. Door maar door ons hintsysteem ook te spelen met beginners.

Dit zeggen anderen over ons

We vonden jullie escape room erg leuk. Leuke goed doordachte puzzels gecombineerd met behendigheid. In onze groep van 6 personen van verschillende leeftijd heeft iedereen haar/zijn steentje kunnen bijdragen. Ook complimenten voor de ontvangst en ontvangstruimte. Erg leuk ingericht.

Aan het begin was het even zoeken waar we precies moesten beginnen, maar toen we eenmaal een begin hadden gemaakt ging het goed. De puzzels waren helemaal in het thema van de kamer en er zaten leuke puzzels in die ik nog niet vaker had gespeeld.

Fam. Vroegindeweij - via Escapeall

Huize Bevaart - via Escaptalk

Escaperoom Assen Laura-19.jpg
bottom of page