Terug naar het overzicht
Thema

Once Upon a Time

De gebroeders Grimm zijn druk bezig met het schrijven van een nieuw sprookje, totdat de magische inktpot omvalt…

Alle sprookjes zijn door elkaar gehaald en jullie hebben de taak om de bekende elementen weer bij het juiste sprookje te plaatsen. Jullie hebben hiervoor 60 minuten de tijd.

Zorgen jullie er voor dat elk sprookje weer compleet wordt?

Dit is onze gezinskamer. Zie het als een kamer voor volwassenen in een kinderthema. Dit maakt het een interessante kamer voor zowel kinderen als volwassenen. De puzzels zijn uitdagend en je waant je in een echt sprookjesbos vol verschillende karakters.

De kamer is vanaf 8 jaar toegankelijk onder begeleiding van een ouder of verzorger. Vanaf 13 jaar mag je zelfstandig deze kamer in. Bekijk onze arrangementen voor een kinderfeestje. Dit is inclusief begeleiding met een medewerker van Assen Escape Rooms.

Let op: deze kamer achten wij niet voldoende toegankelijk voor personen in een rolstoel.

Feitjes en weetjes
37:56 Recordtijd
78% Slagingspercentage
Hoe werkt het? Meer lezen
Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
Rooms voor iedereen

Onze tarieven

2 personen € 25,25 per
persoon
3 personen € 24,25 per
persoon
4 personen € 21,25 per
persoon
5 personen € 20,25 per
persoon
6+ personen € 18,25 per
persoon