Privacybeleid

Terug naar het overzicht

Assen Escape Rooms, gevestigd aan Zendmastweg 11 9405CD Assen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Website: https://assenescaperooms.nl
Adres: Zendmastweg 11 9405CD Assen
Telefoonnumer: +31 6 40841677

Laura Pieterman is de Functionaris Gegevensbescherming van Assen Escape Rooms zij is te bereiken via laura@assenescaperooms.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Assen Escape Rooms verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@assenescaperooms.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Assen Escape Rooms verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
– Het afhandelen van jouw betaling
– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– Assen Escape Rooms analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Assen Escape Rooms bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de persoonsgegevens: persoonsgegevens > 2 jaar > Reden Personalia

Delen van persoonsgegevens met derden
Assen Escape Rooms verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Assen Escape Rooms blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Assen Escape Rooms gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Assen Escape Rooms gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven.

Hieronder een overzicht:
Cookie: Googly Analytics
Functie: Analytische cookie die websitebezoek meet
Bewaartermijn: 2 jaar

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Assen Escape Rooms en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@assenescaperooms.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .
Assen Escape Rooms wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Assen Escape Rooms neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@assenescaperooms.nl

Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
Rooms voor iedereen

Onze tarieven

2 personen € 25,25 per
persoon
3 personen € 24,25 per
persoon
4 personen € 21,25 per
persoon
5 personen € 20,25 per
persoon
6+ personen € 18,25 per
persoon