top of page
Escaperoom Assen Laura-59.jpg

360º escape room

Het sprookjesbos is in gevaar!

De magische inktpot is omgevallen en nu liggen alle sprookjes door elkaar. Sneeuwwitje bijt in een pompoen, Assepoester wordt aangevallen door een wolf, Roodkapje is misselijk van alle snoepjes en Hans wil niks weten van de appel. "Zorg jij er voor dat alle sprookjes weer op de juiste plek terug komen? Dan kan iedereen weer lang en gelukkig verder leven."

Speel vanuit huis

Je hoeft de deur niet uit tijdens koude of regenachtige dagen of speel juist eindelijk die leuke escape room waar je anders 3 uur voor moet rijden.. 

Vaste prijs

En dat allemaal voor een vaste prijs van €14,95! Let er op dat er maximaal 6 computers kunnen inloggen, maar het maakt natuurlijk niet uit hoeveel er achter het scherm zitten!

Een echte escape room

Dit 360º spel is een gedigitaliseerde versie van de sprookjes kamer van Assen Escape Rooms in, jawel, Assen.

Vanuit je eigen huiskamer stap je in de wereld van deze escape room.

Direct spelen

Schaf een code aan en begin direct met spelen! Vanaf het moment dat je de code invoert heb je 48 uur om het spel uit te spelen, even pauzeren is dus mogelijk.

1 - 6 personen

Het spel is alleen of met meerdere personen te spelen, zelfs vanaf verschillende locaties. Start een zoom sessie of Whats-app groep om met elkaar te overleggen.

Zakelijk?

Live begeleiding voor een grote groep? Vraag naar de mogelijkheden door het invullen van het contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@assenescaperooms.nl

Escaperoom Assen Laura-75.jpg

Er is veel moeite gedaan om je het real life gevoel te geven van de escaperoom en dat is goed gelukt, onze complimenten!

— Albert

Escaperoom Assen Laura-64.jpg

We hebben de escaperoom in twee etappes gedaan. Wij vonden het een hele leuke escape room.  We vonden het super leuk, ook dat het over de sprookjes ging. De leeftijden van de dwergen was echt een leuke puzzel. Toen we even vastliepen werden we meteen via de app geholpen, echt geweldig!

— Marieke

Contact

Meer informatie of vragen? Vul onderstaand formulier in.

  • Facebook
  • Instagram
Bedankt voor je bericht!
bottom of page