top of page
Escaperoom Assen Laura-40.jpg

HOLLYWOOD

Welkom in Hollywood. Jullie gaan aan de slag bij de opnames van Breakfast at Tiffany’s, een echte Hollywood klassieker. De vorige assistenten zijn spoorloos verdwenen, dus jullie zijn de vervangers! Maar de regisseur neemt natuurlijk niet zomaar genoegen met iedereen. Hij gaat jullie kennis over Hollywood testen en heeft verschillende opdrachten klaargezet.

 

Zorg er uiteindelijk voor dat 

de filmset weer in de originele positie staat, zodat ze door kunnen gaan met de filmopnames.. En die starten weer in 60 minuten.. Succes!

Prijzen

Prijs per kamer, op basis van de groepsgrootte

Bekijk onze agenda voor alle beschikbare dagen en tijden.

Zijn er vragen? Vul dan het contactformulier in of stuur een e-mail. 

€79

2-personen

€90

3-personen

€98

4-personen

€109

5-personen

€115

6-personen

INFORMATIE

VOOR IEDEREEN

Of je nou voor het eerst een escape room betreed of dit al veel vaker hebt gedaan, door de opbouw van de hints is deze kamer geschikt voor elke speler!

PERSOONLIJKE AANDACHT

Onze meest veelzijdige kamer. Diverse elementen die je niet vaak zal tegenkomen. Door de verschillende manieren van puzzelen, is er voor iedereen wel wat te doen!

ROLSTOELTGANKELIJK?

Er is 1 elementen dat hier buiten valt, maar dat hoeft geen probleem te zijn voor het spelverloop. Maar als jullie goed samenwerken en elkaar helpen, dan is deze kamer zeker rolstoeltoegankelijk!

IMG_20190906_163236.jpg

Statistieken

80%

Slagingspercentage

Dit is het huidige maandelijks gemiddelde van het aantal groepen dat binnen 60 minuten de kamer haalt, inclusief hints.

36:23

Recordtijd

De aller snelste tijd die ooit is gezet in de kamer, zonder dat deze groep een hint nodig had. Zijn jullie sneller?

Moeilijkheidsgraad

Een kamer die zeer geschikt is voor de beginnende escapers door de opbouw van de hints. Maar daardoor ook nog steeds uitdagend voor de ervaren speler.

Dit zeggen anderen over ons

We hebben erg veel plezier gehad van deze escape room. We werden super vriendelijk ontvangen en de aankleding was prachtig. Helemaal in thema. De puzzels waren leuk, divers, passend bij het thema en mooi gemaakt. Alles klopt.

"Erg leuk opgezette kamer! Ook als je niet echt thuis bent in het thema Hollywood is het een leuke escape room. Met leuke puzzels. Ik denk dat een groep van 4 personen het meest geschikt is."

Ayla K. via Escapeall

Lotte Weijers via Escape Talk

Escaperoom Assen Laura-32.jpg
bottom of page