Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Aangezien wij tijdens een boeking de telefoon niet aan kunnen nemen, gaat onze voorkeur uit naar contact via ons e-mailadres info@assenescaperooms.nl. We houden onze inbox continu in de gaten en reageren zo spoedig mogelijk. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, maar houdt er rekening mee dat wij niet altijd direct de telefoon kunnen aannemen.

Ja! We werken met een online reserveringssysteem. Direct reserveren doe je hier. Je kan zelfs last-minute online tot 2 uur van te voren boeken. Na de reservering krijg je altijd een bevestigingsmail toegestuurd. Wil je op een tijdstip spelen dat buiten onze openingstijden valt? Neem dan contact met ons op.

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Controleer dus goed of je het juiste e-mailadres hebt genoteerd. Ook willen deze e-mails wel eens in de postvak ongewenste e-mail (SPAM) terecht komen. Is de bevestiging daar ook niet binnengekomen? Stuur dan een mail naar info@assenescaperooms.nl, dan sturen wij zo snel mogelijk een bevestiging toe. Zonder bevestiging kan het zijn dat de boeking niet goed doorgekomen is.

Zorg er voor dat je op tijd bent! We verzoeken jullie om 10 minuten voordat je speeltijd begint aanwezig te zijn. Dan kunnen we op tijd beginnen met de instructies. Wil je voorafgaand nog een kopje koffie of thee drinken of het toilet bezoeken? Kom dan wat eerder!

Onze standaard speeltijden zijn:
10.30, 12.00, 13.30, 15.00, 16.30, 18.00, 19.30, 21.00

Je kan bij ons gratis parkeren. Voor de deur hebben wij 4 parkeerplaatsen (P1). Als deze plekken bezet zijn mag er ook geparkeerd worden op het terrein van Aprisco (P2). Parkeer enkel in de aangegeven parkeervakken, om overlast te voorkomen.

Let op! Verwar ons niet met de bouwplaats van Escape Solutions. Er mag niet geparkeerd worden op het grasveld of het parkeerterrein achter het hek (bij de KwikFit).

Parkeren Assen Escape Rooms

  • De escape room mag niet gespeeld worden invloed van alcohol en/of drugs.
  • De instructies van de medewerkers van Assen Escape Rooms dienen ten alle tijde opgevolgd te worden.
  • Het betreden van de escape room en bedrijfshal is geheel op eigen risico

In de escape rooms:

  • Mobiele telefoons en horloges zijn niet toegestaan. Wil je dat we een uitzondering maken? Geef dit dan van te voren aan bij je spelbegeleider.
  • Het plafond doet niet mee
  • Wat vast zit, zit vast met een reden!
  • Stoelen zijn bedoeld om op te zitten, je hoeft nergens op te klimmen.
  • We volgen jullie middels camera’s en horen grotendeels wat jullie zeggen. Niks hiervan wordt opgeslagen.

We raden aan om met 2-4 spelers tegelijkertijd deel te nemen aan het spel. Op deze manier kan iedereen volop meedoen en is er minder discussie. Er kunnen minimaal 2 en maximaal 6 spelers tegelijkertijd in een kamer. Ben je met een grotere groep? Dan kan je meerdere kamers voor hetzelfde tijdstip reserveren.

Natuurlijk! We hebben meerdere kamers die tegelijkertijd geboekt kunnen worden. Per ronde kunnen maximaal 24 personen spelen. Ben je met een grotere groep? Dan kunnen jullie in verschillende rondes achter elkaar spelen. We hebben in onze hal voldoende (gezelschap)spellen, een dartboard, sjoelbak en pooltafel, dus niemand hoeft zich te vervelen! Klik hier voor de verschillende arrangementen.

Een escape room is leuk voor alle leeftijden! We hebben mensen mogen ontvangen tussen de 4 en 73 jaar! Onder de 8 jaar is begeleiding van een ouder verplicht. Bij kinderfeestjes tot 12 jaar gaat er altijd een medewerker van Assen Escape Rooms mee in de kamer. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Als je denkt dat je te laat gaat komen, neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of we wat kunnen schuiven in de planning. Mocht dit niet lukken, dan kan het zijn dat je speeltijd korter wordt. Houd er ook rekening mee dat we 10 minuten uittrekken voor instructies.

Tot 48 uur van te voren kan je kosteloos en zonder opgave van reden annuleren. Daarnaast kan je tot 24 uur van te voren je reservering verplaatsen naar een andere dag of tijdsvak. Houdt er rekening mee dat wij onze kamers bezet houden en ons personeel inplannen naar aantal bezoekers. Geef het dus zo snel mogelijk door als er meer of minder mensen meekomen. Wijzigt het aantal personen binnen 24 uur? Dan brengen wij het origineel aangevraagde aantal in rekening.

Jazeker! Vanaf 8 personen bieden wij heerlijke buffetten aan in samenwerking met Mercurius Catering. Daarnaast hebben we speciale arrangementen voor kinderfeestjes. Bekijk onze verschillende activiteiten voor bijpassende arrangementen.

Ons pand is toegankelijk voor mindervaliden, helaas hebben wij (nog) geen aangepast toilet. Alle kamers zijn te spelen met iemand die slecht ter been is of gebruik maakt van een rollator. Door de afmetingen van de deuren en de indeling zijn alleen Hollywood en Bartje goed toegankelijk voor rolstoelen. Het kan echter zijn dat een minder valide persoon niet aan alle onderdelen kan deelnemen, maar je speelt een escape room altijd met meerdere personen dus dit hoeft niet hinderlijk te zijn.

We maken gebruik van noodknoppen. Zodra je daar op drukt kan je de kamer direct verlaten, dat geeft veel mensen al een rustgevend gevoel.

De kamers zijn zodanig opgesteld dat het niet noodzakelijk is dat de deur echt op slot gaat. Je bent tijdens het spel helemaal niet gefocust op de deur. Sommige mensen overwinnen zelfs hun angst door escape rooms te spelen!

Rooms voor iedereen

Onze tarieven

2 personen € 34,50 per
persoon
3 personen € 30,00 per
persoon
4 personen € 24,00 per
persoon
5 personen € 21,00 per
persoon
6+ personen € 18,50 per
persoon