Veelgestelde vragen

Staat je vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Aangezien wij niet altijd op locatie zijn gaat onze voorkeur uit naar contact via ons e-mailadres info@assenescaperooms.nl. We houden onze inbox continu in de gaten en reageren zo spoedig mogelijk. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar, maar houdt er rekening mee dat wij niet altijd direct de telefoon kunnen aannemen. 

Ja! We werken met een online reserveringssysteem. Direct reserveren doe je hier. Je kan zelfs last-minute online tot 2 uur van te voren boeken. Wil je op een tijdstip spelen dat buiten onze openingstijden valt? Neem dan contact met ons op.

We verzoeken jullie om 30 minuten voordat je speeltijd begint aanwezig te zijn. Op deze manier is er voldoende tijd voor een kop koffie of thee van het huis en het geven van instructies.

Onze standaard speeltijden zijn:
10.30, 12.00, 13.30, 15.00, 16.30, 18.00, 19.30, 21.00

Als je denkt dat je te laat gaat komen, neem dan telefonisch contact met ons op. We kunnen dan samen kijken of we wat kunnen schuiven in de planning. Mocht dit niet lukken, dan kan het zijn dat je speeltijd korter wordt. Houd er ook rekening mee dat we 10 minuten uittrekken voor instructies.

Je kan bij ons gratis parkeren. We zitten in de bedrijfshal naast TurboBrick, een Volvo dealer, dus laat je niet afschrikken door de hoeveelheid auto’s die er staan. Er is (bijna) altijd wel een parkeerplek voor de deur! Mocht het toch niet voldoende zijn, dan is er een groot grasveld en mogen we (in overleg) gebruik maken van andere parkeerterreinen. 

Tot 48 uur van te voren kan je kosteloos en zonder opgave van reden annuleren. Daarnaast kan je tot 24 uur van te voren je reservering verplaatsen naar een andere dag of tijdsvak. Houdt er rekening mee dat wij onze kamers bezet houden en ons personeel inplannen naar aantal bezoekers. Geef het dus zo snel mogelijk door als er meer of minder mensen meekomen. Wijzigt het aantal personen binnen 24 uur? Dan brengen wij het origineel aangevraagde aantal in rekening. Uitzonderingen daargelaten. 

De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Controleer dus goed of je het juiste e-mailadres hebt genoteerd. Ook willen deze e-mails wel eens in de postvak ongewenste e-mail terecht komen. Is de bevestiging daar ook niet binnengekomen? Stuur dan een mail naar info@assenescaperooms.nl, dan sturen wij zo snel mogelijk een bevestiging toe.

We hebben achterin de hal een grote tafel staan, waar jullie met zijn allen aan kunnen zitten. En je hoeft je zeker niet te vervelen, want we hebben een spelletjeskast, sjoelbak, pooltafel, dartbord en voetbaltafel. Genoeg voor uren plezier.

  • De escape room mag niet gespeeld worden invloed van alcohol en/of drugs.
  • De instructies van de medewerkers van Assen Escape Rooms dienen ten alle tijde opgevolgd te worden.
  • Het betreden van de escape room en bedrijfshal is geheel op eigen risico

In de escape rooms:

  • Mobiele telefoons en horloges zijn niet toegestaan. Wil je dat we een uitzondering maken? Geef dit dan van te voren aan bij je spelbegeleider.
  • Het plafond doet niet mee
  • Wat vast zit, zit vast met een reden! 
  • Stoelen zijn bedoeld om op te zitten, je hoeft nergens op te klimmen.
  • We volgen jullie middels camera’s en horen grotendeels wat jullie zeggen. Niks hiervan wordt opgeslagen.

We raden aan om met 2-4 spelers tegelijkertijd deel te nemen aan het spel. Op deze manier kan iedereen volop meedoen en is er minder discussie. Er kunnen maximaal 6 spelers tegelijkertijd in een kamer. Ben je met een grotere groep? Dan kan je twee of meer kamers reserveren. Er kunnen minimaal 2 en maximaal 6 spelers gelijktijdig spelen in een kamer.

Natuurlijk! Beide kamers bieden per ronde plaats aan twaalf personen. Jullie kunnen meerdere kamers achter elkaar spelen. We hebben in onze hal voldoende (gezelschap)spellen, een dartboard, sjoelbak en pooltafel, dus niemand hoeft zich te vervelen! Klik hier voor de verschillende arrangementen.

Jazeker! Vanaf 8 personen bieden wij heerlijke buffetten aan in samenwerking met een lokale cateraar. Daarnaast hebben we speciale arrangementen voor kinderfeestjes. Bekijk onze verschillende activiteiten voor bijpassende arrangementen.

We adviseren een leeftijd vanaf 8 jaar mits dit onder begeleiding van een volwassene is. Vanaf 13 jaar mag je zelfstandig de escape room betreden. Indien de ouders/verzorgers toestemming geven is er veel mogelijk. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. Bij kinderfeestjes gaat er een medewerker van Assen Escape Rooms mee in de kamer.

We maken gebruik van noodknoppen. Zodra je daar op drukt kan je de kamer direct verlaten, dat geeft veel mensen al een rustgevend gevoel. 

Degene die de kamer heeft ontworpen is zelf claustrofobisch. Daarom ben je tijdens het spel niet gefocust op de deur. Het is dan ook niet noodzakelijk dat de deur op slot gaat.

Ons pand is toegankelijk voor mindervaliden, dat geldt ook voor alle kamers. Het kan echter zijn dat een minder valide persoon niet aan alle onderdelen kan deelnemen, maar je speelt een escape room altijd met meerdere personen dus dit hoeft niet hinderlijk te zijn.

Wij zijn in principe op alle feestdagen geopend evenals tijdens landelijke en regionale vakanties. Houdt onze Facebookpagina in de gaten voor wijzigingen en updates.

Rooms voor iedereen

Onze tarieven

2 personen € 27,50 per
persoon
3 personen € 25,00 per
persoon
4 personen € 22,50 per
persoon
5 personen € 21,00 per
persoon
6+ personen € 18,50 per
persoon