top of page
bedrijfsuitje-007 (1).JPG

BLACK BOX

bedrijfsuitje-015 (1).JPG

TIJDMACHINE

clock-g1cb2822dd_1920.jpg

KINDERFEESTJE

BLACK BOX

Uitvinder John Jacobs wil zijn baanbrekend onderzoek bekend gaan maken. Hij heeft een apparaat ontwikkeld, de Black Box, waar alle kennis over de wereld samenkomt. Het apparaat kan elke wetenschappelijke uitdaging oplossen, maar wordt ook te machtig als het in verkeerde handen komt. En om die reden ontwikkelde hij een test: Alleen een perfect samenwerkend team kan de Black Box activeren. Voordat een eerste groep het kon proberen overleed John in zijn werkkamer. Sindsdien is het niemand gelukt de Black Box te activeren…

Black Box 0592 speel je met 7 tot 24 mensen tegelijk in één escape room op onze bovenverdieping van 85 m2.

Een spectaculaire escape room ervaring van 75 minuten voor teams en grote groepen. De kamer wordt aangepast aan de groepsgrootte en niveau van de spelers zodat je altijd de juiste hoeveelheid uitdagingen hebt!

Anker 1

De Blackbox kamer kan gespeeld worden door 7 - 24 personen. Het definitieve aantal kan tot 12 uur van te voren gewijzigd worden.

Deze kamer ligt op de bovenverdieping en is dus niet toegankelijk voor rolstoelen.

In de kamer zelf zijn geen obstakels

Deze escape room duurt 75 minuten. Hou rekening met extra tijd voor instructies en uitloop.

Betalen kan online via iDeal of op locatie middels pin of contant. Voor bedrijven is het mogelijk om per factuur te betalen. Laat de factuurgegevens achter in de opmerkingen.

TIJDMACHINE

Halen jullie professor Klokmans terug uit de tijd?

Een uitdagende escape room met fantastische special effects en licht en geluid? Dat is De Tijdmachine 0592! Een speciale escape room geschikt voor kinderen in de leeftijd 8-12 jaar én voor families. De Tijdmachine 0592 is een dynamische kamer, waarbij samenwerking van groot belang is. Zo los je bepaalde puzzels op in een klein groepje, en de andere als één team. Lopen jullie vast of komen jullie er even niet uit? Geen zorgen, er is altijd een game master aanwezig die jullie weer op weg helpt. 


Escape Team,


Help me alsjeblieft! Ik zit vast. Vast in het verleden. Bij het bouwen van de tijdmachine is er iets gigantisch fout gegaan en kan ik niet meer terug. Nu is mijn laatste hoop op jullie gevestigd, want niemand is het ooit gelukt mij hier uit te krijgen. Dit is wat jullie moeten doen: zorg ervoor dat jullie binnen 60 minuten de juiste apparaten activeren. Alleen dan kan de tijdmachine mij terughalen naar het heden. 

Groet,

Professor Klokmans

Anker 2

De Tijdmachine is een echte familiekamer voor het hele gezin, leuk voor jong en oud!

 

De minimale leeftijd is 8 jaar.

Deze kamer ligt op de bovenverdieping en is dus niet toegankelijk voor rolstoelen.

Deze escape room duurt 60 minuten. Hou rekening met extra tijd voor instructies en uitloop.

Betalen kan online via iDeal of op locatie middels pin of contant. 

IMG_20190125_135454.jpg

KINDERFEESTJE

In de tijdmachine

Ben je jarig (geweest)? Vier je kinderfeestje dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes in een van onze escaperooms.

 

Voordat jullie het spel gaan spelen, krijg je eerst duidelijke instructies en kan je vragen stellen. Daarna gaat het avontuur beginnen! Je gaat nooit alleen naar binnen, maar altijd samen met een spel begeleider van Assen Escape Rooms. Psst… zij kunnen dan ook af en toe een geheimpje verklappen. 

 

De tijdmachine kan je spelen met 8 - 15 kinderen. We hanteren hiervoor een vaste prijs van €14,50 per kind.

Reserveringen kunnen aangevraagd worden via info@assenescaperooms.nl of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Anker 3
bottom of page