top of page
Escaperoom Assen Laura-102_edited.jpg

Even voorstellen..

Wij zijn Klaas en Laura Pieterman, vader en dochter, en de trotse eigenaren van Assen Escape Rooms.

 

In augustus 2017 waren we allebei toe aan een carrièreswitch en grapten we over het opzetten van een escape room. Uiteindelijk werden de grappige gesprekken behoorlijk serieus en begonnen we in december aan ons nieuwe avontuur. Een hoop bloed, zweet en tranen later openden we onze deuren in augustus 2018. 

 

We bedenken alle puzzels en thema’s zelf. Elke kamer is uniek en heeft een speciaal thema. We willen geen standaard escape room opleveren, dus bij ons vind je weinig tot geen hangsloten in de kamers. Beleving staat centraal dus de kamers zijn geheel ingericht volgens het thema. Doordat wij volledig geautomatiseerde kamers hebben is de escape room geschikt voor zowel beginners als de wat meer ervaren escapers. 

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven wij jullie graag de persoonlijke aandacht die jullie verdienen en daarmee voorkomen we het ‘lopende band’ gevoel.

Maar we zijn niet meer alleen!

We hebben fantastische collega's en we stellen ook hen graag aan je voor, zo weet je precies wie je tegen kan komen!

Wil jij ook bij dit gezellige team horen?

We zijn altijd op zoek naar extra mankracht! Want al die leuke gasten moeten wel verwelkomd en begeleid worden. 

Dus vind jij het leuk om voor een groep te spreken, steek jij je handen uit de mouwen, maar wil je ook te gekke collega's om je heen die je altijd helpen? 

Dan nodigen we je van harte uit om het sollicitatieformulier in te vullen. Vertel ons wat meer over jezelf en waar je naar op zoek bent, dan hoor je zo snel mogelijk van ons of we kennis gaan maken!

Vul dan het sollicitatieformulier in!
Welke dagen ben je beschikbaar?

Bedankt voor je sollicitatie! We nemen snel contact met je op.

bottom of page