We blijven geopend!

Update naar aanleiding van de persconferentie op dinsdag 13 oktober:

Meneer Rutte heeft ons weer eens met beide benen op de grond gezet en het is wel duidelijk dat het virus nog niet klaar is met ons. Veiligheid gaat boven alles! We blijven ons dan ook verdiepen in wetenschappelijke onderzoeken en houden nauw contact met de Veiligheidsregio Drenthe.

We zorgen ervoor dat de kamers tussen de rondes door geventileerd worden. Het kan daardoor wat koeler zijn in de hal. Daarbij gebruiken wij speciaal meetapparatuur. We desinfecteren de kamer nog grondiger dan we al deden en stellen handschoenen en mondkapjes beschikbaar. Voordat spelers de kamer in gaan dienen zij de handen te desinfecteren met handalcohol dat ook gebruikt wordt in ziekenhuizen. Het personeel draagt een mondkapje, wij verzoeken de spelers om dit ook te dragen in de ontvangsthal. Tijdens het spel mag het mondkapje afgedaan worden.

Er gelden geen restricties voor kinderen <13 jaar. Kinderfeestjes kunnen gewoon doorgaan, maar vanwege het horeca verbod mogen we geen ranja schenken of andere arrangementen aanbieden. De samenwerking met KFC blijft wel van kracht! Voor volwassenen geldt dat je met maximaal 4 personen een kamer mag spelen, tenzij je tot 1 huishouden behoort. Dan geldt het maximum van 6 personen.

En als je dan toch moet annuleren? We vragen iedereen met klem om met gezondheidsklachten, passend bij Corona, thuis te blijven. We kunnen de gemaakte afspraak verplaatsen of de reservering kosteloos annuleren.

In de kamers (muv OUT) is het mogelijk om tot 4 personen 1,5 meter afstand te houden, maar wij zullen daar niet actief toezicht op houden. Dit is jullie eigen verantwoordelijkheid.

Betaling vindt plaats vooraf via Online Afspraken, behalve bij arrangementen zoals kinderfeestjes. Hiervoor kan middels bankoverschrijving of op locatie via PIN betaald worden. Volg ten alle tijde de instructies op van de spelbegeleider, HOU 1,5 METER AFSTAND! We behouden het recht om spelers te weigeren als een van bovenstaande instructies niet wordt opgevolgd.

Wil je toch liever de deur niet uit? Aan het begin van de coronacrisis zijn we samen met 17 andere escape room eigenaren het collectief Creators United gestart. We hebben een gratis online escape spel gelanceerd, neem eens een kijkje op www.deverlorenherinnering.nl.

Bedankt voor jullie vertrouwen en we kijken uit naar jullie bezoek.

Het team van Assen Escape Rooms

Terug naar home
× Stuur ons een Whatsapp!