top of page

BLACK BOX

Uitvinder John Jacobs wil zijn baanbrekend onderzoek bekend gaan maken. Hij heeft een apparaat ontwikkeld, de Black Box, waar alle kennis over de wereld samenkomt. Het apparaat kan elke wetenschappelijke uitdaging oplossen, maar wordt ook te machtig als het in verkeerde handen komt. En om die reden ontwikkelde hij een test: Alleen een perfect samenwerkend team kan de Black Box activeren. Voordat een eerste groep het kon proberen overleed John in zijn werkkamer. Sindsdien is het niemand gelukt de Black Box te activeren…

Black Box 0592 speel je met 7 tot 24 mensen tegelijk in één escape room op onze bovenverdieping van 85 m2.

Een spectaculaire escape room ervaring van 75 minuten voor teams en grote groepen. De kamer wordt aangepast aan de groepsgrootte en niveau van de spelers zodat je altijd de juiste hoeveelheid uitdagingen hebt!

Anker 1

De Blackbox kamer kan gespeeld worden door 7 - 24 personen. Het definitieve aantal kan tot 12 uur van te voren gewijzigd worden.

Deze kamer ligt op de bovenverdieping en is dus niet toegankelijk voor rolstoelen.

In de kamer zelf zijn geen obstakels

Deze escape room duurt 75 minuten. Hou rekening met extra tijd voor instructies en uitloop.

Betalen kan online via iDeal of op locatie middels pin of contant. Voor bedrijven is het mogelijk om per factuur te betalen. Laat de factuurgegevens achter in de opmerkingen.

bedrijfsuitje-007 (1).JPG
bottom of page