Vrijgezellenfeest

In overleg is veel mogelijk, dus we zijn benieuwd naar al jullie ideeën. Als jullie een budget hebben, dan kunnen we daarmee aan de slag. Van hapjes en drankjes tot een workshop; hoe vullen jullie de dag in?!

Terug naar het overzicht

Of jullie nou een groep stoere mannen zijn, je met de aanstaande schoonfamilie op stap gaat of met je beste vriendinnen komt: een escape room is leuk voor iedereen.

En het leukste is: de aanstaande bruid en/of bruidegom mag gratis naar binnen!

Wat jullie ook willen doen; wij kijken naar de mogelijkheden! We hebben een groot netwerk met uiteenlopende activiteiten. Wij bedenken iets leuks voor jullie budget. Onze locatie is ook beschikbaar voor workshops.
Let op: alcohol is op onze locatie op geen enkele manier toegestaan.

De escape room is toegankelijk voor maximaal 6 volwassenen. Zijn jullie met een groep tot 12 personen? Dan kan je beide themakamers tegelijkertijd boeken. Is jullie groep groter? Dan kan je meerdere kamers achter elkaar reserveren. Neem voor het plaatsen van een reservering contact met ons op.

Zorg er bij de online reservering voor dat je het aantal spelers selecteert exclusief de aanstaande bruid of bruidegom. Deze persoon mag namelijk gratis meespelen. Geef wel aan bij het opmerkingenveld dat het gaat om een vrijgezellenfeest, dan weten wij hoeveel personen er exact komen.

Aangezien een vrijgezellenfeest vaak veel organisatie vraagt raden wij aan om tijdig te reserveren of contact met ons op te nemen. Maar zolang onze agenda het toestaat, nemen wij ook last-minute aanvragen aan.

Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
De eigenaren zijn super enthousiast!

Super leuke en uitdagende escape room "Hollywood" gespeeld! Ontvangst is geweldig en de eigenaren zijn super enthousiast. Voor ons was dit de eerste keer dat wij een escape room speelde maar dankzij Assen Escape rooms zeker niet de laatste keer. Wij kunnen niet wachten om Once upon a time te mogen spelen. Groetjes Stefan en Jessika

Stefan Jongmans
Hele erge aanrader!

Echt een toffe escaperoom! Hele erge aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en wij hebben de kamer 'Hollywood' gedaan. Leuke speelelementen en goede moeilijkheidsgraad. Ondanks dat er bij ons een dubbele boeking was en er daardoor een probleem ontstond, hebben ze dit erg goed opgelost. Meer dan tevreden.

Anoek Lusseveld
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda de With
Thema TT Assen
Thema Hollywood
Thema Bartje bid nie veur brune bonen
Thema Once Upon a Time
Klaar voor een uitdaging?

Kies een van onze unieke thema’s

Klik op bekijk alle rooms voor het verhaal, de moeilijkheidsgraad en prijs per persoon.

Bekijk alle rooms