Kinderfeestje

Wil je meer doen dan alleen een escape room? We kunnen een cadeautjes ronde inplannen, samen sushi snoep maken, cake versieren of hotdogs eten. Bekijk onze arrangementen voor meer informatie en de prijs.

Terug naar het overzicht

FEESTJE! FEESTJE! FEESTJE!

Voor een kinderfeestje reserveren wij standaard de Once Upon a Time kamer. Deze kamer is geschikt vanaf 8 jaar en voor maximaal 6 kinderen. Zijn jullie met een grotere groep? Dan reserveren wij ook de Hollywood kamer erbij. Hierin kunnen maximaal 7 kinderen. Natuurlijk mag je de Hollywood kamer ook reserveren als dit thema je leuker lijkt of als jullie opzoek zijn naar meer uitdaging. De adviesleeftijd voor deze kamer is 11 jaar.

Kinderfeestjes zijn altijd onder begeleiding van een medewerker van Assen Escape Rooms, vandaar dat er een lagere adviesleeftijd geldt.

Je ouders kunnen in de hal wachten en genieten van een kop koffie of thee aan de bar. Jullie krijgen na afloop een groot glas limonade.

De prijs van € 12,95 geldt voor kinderfeestjes met jarigen tot en met 13 jaar. Aangezien dit een speciaal tarief betreft kan een reservering of optie enkel via e-mail aangevraagd worden en niet via de reserveringsmodule.

Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
De eigenaren zijn super enthousiast!

Super leuke en uitdagende escape room "Hollywood" gespeeld! Ontvangst is geweldig en de eigenaren zijn super enthousiast. Voor ons was dit de eerste keer dat wij een escape room speelde maar dankzij Assen Escape rooms zeker niet de laatste keer. Wij kunnen niet wachten om Once upon a time te mogen spelen. Groetjes Stefan en Jessika

Stefan Jongmans
Hele erge aanrader!

Echt een toffe escaperoom! Hele erge aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en wij hebben de kamer 'Hollywood' gedaan. Leuke speelelementen en goede moeilijkheidsgraad. Ondanks dat er bij ons een dubbele boeking was en er daardoor een probleem ontstond, hebben ze dit erg goed opgelost. Meer dan tevreden.

Anoek Lusseveld
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda de With
Thema Hollywood
Thema Bartje bid nie veur brune bonen
Thema TT Assen
Thema Once Upon a Time
Klaar voor een uitdaging?

Kies een van onze unieke thema’s

Klik op meer info voor het verhaal, de moeilijkheidsgraad en prijs per persoon.

Bekijk alle rooms