Kinderfeestje

Wil je meer doen dan alleen een escape room? We kunnen een cadeautjes ronde inplannen, samen sushi snoep maken, cake versieren of hotdogs eten. Bekijk onze arrangementen voor meer informatie en de prijs.

Terug naar het overzicht

FEESTJE! FEESTJE! FEESTJE!

Kom jij je kinderfeestje bij ons vieren? Dat vinden wij hartstikke leuk!
Bij binnenkomst heten we jullie van harte welkom. Als alle jassen zijn opgehangen beginnen we direct met de instructies. Er zal altijd een medewerker van Assen Escape Rooms met jullie meegaan in de escape room, dus jullie zijn nooit alleen. En af en toe kan de begeleider een geheimpje verklappen, zodat jullie lekker door kunnen puzzelen. Na afloop gaan we ranja drinken en maken we een leuke foto. Dan heb je een mooie herinnering voor later!

En neem je je ouders/broer/zus/opa/oma/verzorger mee? Dan zorgen wij voor een kopje koffie/thee of ranja, terwijl ze op jullie wachten. LET OP: DOOR DE HUIDIGE MAATREGELEN MOGEN WE GEEN KOFFIE/THEE/RANJA SCHENKEN

Extra Informatie:

  • Extra Wij zetten de Once Upon a Time kamer voor jou en je (maximaal) 5 vriendjes klaar. Ben je met meer kinderen en moeten we groep opsplitsen? Of vind je het stiekem veel leuker om naar Hollywood te gaan? Dan reserveren wij deze thema kamer voor jullie. Een andere kamer is alleen mogelijk in overleg.
  • Deze kamers zijn geschikt vanaf 8 jaar en voor maximaal 6 kinderen.
  • Zijn jullie met een grotere groep? Dan reserveren wij 2 kamers voor jullie.
  • Hebben jullie nog geen ervaring met escape rooms? Dan raden wij de Once Upon a Time kamer aan.
  • Kinderfeestjes zijn altijd onder begeleiding van een medewerker van Assen Escape Rooms, vandaar dat er een lagere adviesleeftijd geldt.

LET OP! WEGENS DE CORONA MAATREGELEN KUNNEN DE ARRANGEMENTEN TOT NADER ORDE NIET GEBOEKT WORDEN. WE MOGEN OOK GEEN RANJA SCHENKEN.

Arrangementen:

Ben jij na de escape room nog lang niet klaar met feesten? Dan kan je een van onze arrangementen erbij boeken.

Wafels versieren – 30 minuten – +EU 3,00 per kind
Decoreer een luxe wafel met al het lekkers dat voor jou op tafel staat. Daarna gaan we de wafels opeten en kunnen we zoveel ranja drinken als we willen!

SnoepSushi maken – 45 minuten – +EU 10,00 per kind
De Zoete Buurvrouw komt met een kist vol zoetwaren. Jullie gaan leren hoe je sushi kan maken met allerlei soorten snoep. Er volgt nog een quiz met een prijsje voor de winnaar!

Spellencircuit – 30 minuten – +EU 2,00 per kind
Willen jullie nog langer blijven? Dan kunnen jullie spelletjes spelen in onze hal. Daar staat een airhockey tafel, WII controller, voetbalspel en een heleboel bordspellen. Let op! Geef dit vooraf aan bij reservering.

KFC – onbeperkte tijd – +EU 4,50 per kind
We hebben een exclusieve samenwerking met de KFC! Voor jullie staat een heerlijke crispy burger, onbeperkt fris, kip popcorn en frietjes klaar. Een heerlijke afsluiting van jouw feestje en slechts 5 minuten rijden bij ons vandaan. Let op! Dit arrangement is dus niet bij ons op locatie.

De prijs van € 12,95 geldt voor kinderfeestjes met jarigen tot en met 12 jaar. Minimaal 5 kinderen. Aangezien dit een speciaal tarief betreft kan een reservering of optie enkel via e-mail aangevraagd worden en niet via de reserveringsmodule.

Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
De eigenaren zijn super enthousiast!

Super leuke en uitdagende escape room "Hollywood" gespeeld! Ontvangst is geweldig en de eigenaren zijn super enthousiast. Voor ons was dit de eerste keer dat wij een escape room speelde maar dankzij Assen Escape rooms zeker niet de laatste keer. Wij kunnen niet wachten om Once upon a time te mogen spelen. Groetjes Stefan en Jessika

Stefan Jongmans
Hele erge aanrader!

Echt een toffe escaperoom! Hele erge aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en wij hebben de kamer 'Hollywood' gedaan. Leuke speelelementen en goede moeilijkheidsgraad. Ondanks dat er bij ons een dubbele boeking was en er daardoor een probleem ontstond, hebben ze dit erg goed opgelost. Meer dan tevreden.

Anoek Lusseveld
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda de With
Thema TT Assen
Thema Once Upon a Time
Thema Hollywood
Thema Bartje bid nie veur brune bonen
Klaar voor een uitdaging?

Kies een van onze unieke thema’s

Klik op bekijk alle rooms voor het verhaal, de moeilijkheidsgraad en prijs per persoon.

Bekijk alle rooms