Grote groepen

Voor groepen groter dan 6 personen reserveren wij meerdere kamers. Moet er een groep wachten? Dan hebben wij een spellencircuit met onder andere een sjoelbak, dartbord, pooltafel en (gezelschap)spellen, dus niemand hoeft zich te vervelen. Vanaf 8 personen kunnen wij ook heerlijke buffetten voor jullie organiseren.

Terug naar het overzicht

Al onze kamers bieden elk plek aan maximaal 6 personen. Hierdoor kunnen groepen tot 24 personen per spelronde tegelijkertijd spelen. Vink eenvoudig meerdere kamers aan in onze online tool. Is jouw groep groter dan 24? Dan kan je meerdere kamers achter elkaar reserveren. Neem hiervoor via de e-mail contact met ons op, dan maken wij een voorstel op maat.

Op locatie hebben wij een spellencircuit, zodat niemand zich hoeft te vervelen. Daarnaast is er een non-alcoholische bar en kunnen wij afhankelijk van het budget heerlijke hapjes of buffetten serveren.

Hiernaast staan de verschillende arrangementen die wij aanbieden. Buffetten kunnen geserveerd worden vanaf 8 personen. Willen jullie iets totaal anders? In overleg is er veel mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden.

Neem bij voorkeur per e-mail contact met ons op. Geef daarbij zoveel mogelijk informatie over jullie groep, het tijdsbestek, budget en jullie wensen, dan kijken we samen hoe we jullie dag kunnen invullen. We verwelkomen jullie groep graag in onze escape rooms!

Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
De eigenaren zijn super enthousiast!

Super leuke en uitdagende escape room "Hollywood" gespeeld! Ontvangst is geweldig en de eigenaren zijn super enthousiast. Voor ons was dit de eerste keer dat wij een escape room speelde maar dankzij Assen Escape rooms zeker niet de laatste keer. Wij kunnen niet wachten om Once upon a time te mogen spelen. Groetjes Stefan en Jessika

Stefan Jongmans
Hele erge aanrader!

Echt een toffe escaperoom! Hele erge aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en wij hebben de kamer 'Hollywood' gedaan. Leuke speelelementen en goede moeilijkheidsgraad. Ondanks dat er bij ons een dubbele boeking was en er daardoor een probleem ontstond, hebben ze dit erg goed opgelost. Meer dan tevreden.

Anoek Lusseveld
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda de With
Thema Bartje bid nie veur brune bonen
Thema TT Assen
Thema Hollywood
Thema Once Upon a Time
Klaar voor een uitdaging?

Kies een van onze unieke thema’s

Klik op bekijk alle rooms voor het verhaal, de moeilijkheidsgraad en prijs per persoon.

Bekijk alle rooms
× Stuur ons een Whatsapp!