Bedrijfsuitje / Teambuilding

Het spelen van een escape room als teambuilding of personeelsuitje is een uitgelezen kans om elkaar beter te leren kennen. Je hebt een gezamenlijk doel en moet samenwerken om op tijd jullie opdracht te voltooien. Hoe presteert iedereen onder druk?

Terug naar het overzicht

Wie neemt de leiding? En wie is juist de stille kracht? Komen deze rollen ook overeen met de functies binnen jullie bedrijf? In een escape room kan je heel goed menselijk gedrag analyseren. Dit is dan ook de ideale gelegenheid voor een assessment. En dat niet alleen, je leert elkaar ook van een heel andere kant kennen. Het is dus ook goed voor teambuilding.

We verwelkomen jullie met een kop koffie of thee bij binnenkomst. Zijn jullie met meer dan zes personen? Dan kan je meerdere kamers boeken en verdelen wij het team in meerdere groepen.

Op verzoek kunnen wij een avondvullend programma maken. We hebben heerlijke loopbuffetten en kunnen onbeperkt non-alcoholische dranken schenken. Daarnaast hebben we een spellen circuit met onder andere een biljart- & voetbaltafel, een sjoelbak en dartbord en kan onze locatie gebruikt worden voor workshops.

Willen jullie iets totaal anders? In overleg is er veel mogelijk, dus vraag gerust naar de mogelijkheden. Neem bij voorkeur per e-mail contact met ons op. Geef daarbij zoveel mogelijk informatie over jullie groep, het tijdsbestek en jullie wensen, dan kijken we samen hoe we jullie dag kunnen invullen.

Betaling is mogelijk middels een PIN transactie op locatie, maar uiteraard kunnen wij na afloop ook een factuur toesturen.

Bedankt voor het leuke uurtje!

Leuke escaperoom en super dat je het met zn 2en kan spelen... Ontvangst is ook erg vriendelijk! Bedankt voor het leuke uurtje ! We komen met de nieuwe rooms zeker weer.

Marion - Assen
Vriendelijke en gastvrije ontvangst

Erg leuke escape! Vriendelijke en gastvrije ontvangst. De kamer was uitdagend genoeg en... we haalden het net binnen de tijd. Erg leuke avond gehad.

Roely - Emmen
Verrassende spellen!

Leuke room met verrassende spellen! Ook zeer goed en enthousiast ontvangst door de medewerkers!

Nelly - Assen
Uitdagend voor jong en oud!

Zeer vriendelijk ontvangst. 'Once Upon a Time' is superleuk. Uitdagend voor jong en oud! We hebben erg veel plezier gehad met de kinderen (die het vaak sneller door hadden dan wij :-). 'Hollywood' is geboekt, we kijken er naar uit.

Gea - Emmen
Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer

Leuke Escaperoom gehad van de Sprookjeskamer. Als je binnenkomt waan je jezelf in een soort Efteling-sfeer. Er zijn meerdere kamertjes binnen deze escaperoom wat het spannend maakt.

Dennis
Geweldige ervaring! Ook voor mensen met een beperking

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda
Aanrader!

Aanrader! Praktische locatie, goed ontvangst, leuke escape room. Verrassend en anders (positiever) dan verwacht. Ook net even wat andere dingen dan de 'standaard' cijferreeksen etc. Wij komen zeker terug voor de andere kamer.

Rick Talens
Wij komen graag terug!

Zeker aan te raden! Verrassende escape rooms, leuke thema's, vriendelijk ontvangst, goede locatie met parkeergelegenheid en makkelijk te bereiken. We hebben het enorm naar ons zin gehad en komen graag terug voor de nieuwe escape room!

Miss Trip
De eigenaren zijn super enthousiast!

Super leuke en uitdagende escape room "Hollywood" gespeeld! Ontvangst is geweldig en de eigenaren zijn super enthousiast. Voor ons was dit de eerste keer dat wij een escape room speelde maar dankzij Assen Escape rooms zeker niet de laatste keer. Wij kunnen niet wachten om Once upon a time te mogen spelen. Groetjes Stefan en Jessika

Stefan Jongmans
Hele erge aanrader!

Echt een toffe escaperoom! Hele erge aanrader. Je wordt vriendelijk ontvangen en wij hebben de kamer 'Hollywood' gedaan. Leuke speelelementen en goede moeilijkheidsgraad. Ondanks dat er bij ons een dubbele boeking was en er daardoor een probleem ontstond, hebben ze dit erg goed opgelost. Meer dan tevreden.

Anoek Lusseveld
Voldoende gratis parkeergelegenheid

Voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de EscapeRoom.
Enthousiast en warm ontvangst.
Een EscapeRoom waar wordt meegedacht zodat het ook voor mijn verstandelijk beperkte nichtje mogelijk was om mee te doen♡
Inmiddels beide kamers gespeeld; wat een ervaring!
Beide kamers zijn origineel opgezet met oog voor detail.
Ik kijk uit naar jullie nieuwe kamer!
Tot dan!!

Jolanda de With
Thema Once Upon a Time
Thema Hollywood
Thema Bartje bid nie veur brune bonen
Thema TT Assen
Klaar voor een uitdaging?

Kies een van onze unieke thema’s

Klik op bekijk alle rooms voor het verhaal, de moeilijkheidsgraad en prijs per persoon.

Bekijk alle rooms